Vali Aziz Yıldırım'dan Şehit Mehmet Şengül Ortaokulu'na ziyaret

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Süleymanpaşa'da bulunan Şehit Mehmet Şengül Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Süleymanpaşa 4.04.2021 15:26:00 0
Vali Aziz Yıldırım

Vali Aziz Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Osman Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve Şehit Babası Fahrettin Şengül eşlik etti.

 

EBRU TABLOSU HEDİYE ETTİ

 

Okul Müdürü Filiz Bayram ve öğretmenler tarafından karşılanan Vali Yıldırım, sonrasında okulu gezerek okulun durumu hakkında bilgi aldı. Ziyarette Sinem Çimen isimli öğrenci, Vali Yıldırım ve Şehit Babası Fahrettin Şengül’e kendi yaptığı ebru sanatı tablosunu hediye etti.

 

ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREVİNİZ VAR

 

Bir süre öğretmenlerle sohbet eden Vali Yıldırım; ”Burada yetişen çocukların vatana, millete, kendilerine, hatta tüm insanlığa çok faydalı bir şeyler üretebileceklerini düşünerek yetiştirin. Sizlerin asıl görevi budur. Sizin bu topluma olan borcunuz iyi insan yetiştirmektir. Yapmanız gereken donanımlı çocuklar, gençler yetiştirmektir. Çok önemli bir göreviniz var” dedi.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10