Çerkezköy Devlet Hastanesi bu defa da mesai vurgunuyla gündemde

Bölgenin en donanımlı hastaneleri arasında bulunan Çerkezköy Devlet Hastanesi bir kez daha yolsuzluk olayıyla sarsıldı. Geçtiğimiz yıllarda bir doktorun rüşvet olayıyla gündeme gelen Çerkezköy Devlet

Çerkezköy 4.04.2021 17:06:00 0
Çerkezköy Devlet Hastanesi bu defa da mesai vurgunuyla gündemde

İddiaya göre mükerrer hazırlanan bir hemşire nöbet listesini idareye onaylatıp bir diğer listeyi ise personel müdürlüğüne veren sorumlular hakkında idare tarafından başlatılan idari soruşturma devam ederken, adli soruşturmanın açılıp açılmadığıysa sağlık camiasında tartışılan konular arasında yer aldı.

 

Yıllardan beri sistematik bir vurgunla ameliyathanede çalışan E.T.’nin, kendi ile birlikte olaya vakıf olan yine ameliyathanede görevli Y. T. ile acil servis sorumlusu, sendika temsilcisi A.K.’ya nöbet tutmadığı halde fazladan mesai yazarak haksız kazanç elde etmesine sebebiyet verdiği gerekçesiyle idari soruşturma başlatılırken,E. T., Kırklareli'ye tayinini istedi. Hastane yönetimi tarafından onaylanan ve ödenekleri yapılan nöbet çizelgeleri hakkında cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulup bulunulmadığı ise kamuoyu tarafından merak ediliyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10