Çorlu'da 3 gün arayla 2 cinayete operasyon!

Çorlu'da Uğur Ayıklar'ın (43) kavga sırasında ateşlenen silahtan çıkan mermi ile yaşamını yitirdiği, 3 gün sonra da Arif Topaloğlu'nun (18) cinayete kurban gittiği iki olaya ilişkin

Çorlu 5.04.2021 15:49:00 0
 Çorlu

Hıdırağa Mahallesi Çiçek 2'nci Sokak’ta 30 Mart günü akşam saatlerinde iki grup arasında kavga çıktı. Kavga sırasında silah seslerini duyan evli ve 2 çocuk babası Uğur Ayıklar, merak edip kapının önüne çıktı. Bu sırada kavgada ateşlenen silahtan çıkan kurşun Ayıklar’ın başına isabet etti. Uğur Ayıklar, olay yerinde yaşamını yitirdi. Aynı sokakta bu olaydan 3 gün sonra Arif Topaloğlu, dışarıda beklerken silahlı saldırıya uğradı. Av tüfeğiyle vurulan Topaloğlu, kaldırıldığı Çorlu Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

 

ÜÇ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Her iki olayla alakalı geniş çaplı soruşturma başlatan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bugün sabah saatlerinde Hıdırağa Mahallesi’nde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Evlerine yapılan baskında olayla ilgili S.B., U.Ç. ve G.Y. gözaltına alınırken, evlerde yapılan aramalarda ise 3 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği ile çok sayıda mermi ve fişek ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki sorgularının sürdüğü bildirildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10