Vali Yıldırım'dan Saray çıkarması

Vali Aziz Yıldırım, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Saray'da ziyaretlerde bulundu. Fabrika ziyaretinin ardından Şehit Nihat Kara Anadolu İmam Hatip Lisesi, Saray 41.Tugay Tugay Komutanlığı, Şırnak'

Saray 7.04.2021 14:48:00 0
Vali Yıldırım

Önceki gün Saray ilçesine geçen Tekirdağ Valisi ilk olarak ilçede tekstil malzemelerinden dokuma etiket, rozet, arma ve diğer benzeri eşyaların imalatını yapan Avery Dennison Etiket Fabrikası’nı ziyaret etti.Fabrika Müdürü Buğra Kara tarafından karşılanan Vali Yıldırım, sonrasında fabrikayı gezerek Fabrika Müdürü Kara’dan bilgi aldı.

 

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

 

Vali Aziz Yıldırım, daha sonra Şehit Nihat Kara Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.Okul Müdürü Sunay Yılmaz tarafından karşılanan Vali Yıldırım, sonrasında okulu gezerek okulun eğitim durumu hakkında bilgi aldı.Lisenin ortaokul kademesindeki dersliklerde öğrencilerle sohbet eden Vali Yıldırım, öğrencilere bol bol kitap okuyup ders çalışmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.Saray’da iki kızı ve oğlu ile birlikte yaşayan Sevda Alkaş’ı da evinde ziyaret eden Vali Yıldırım, Alkaş ailesi ile sohbet ederek yakından ilgilendi. Ziyarette konuşan Vali Yıldırım, devletin her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

 

 

"ŞEHİT AİLELERİNİN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

 

Vali Yıldırım, ziyaretler kapsamında Saray 41. Komando Tugayı Komutanı Topçu Kurmay Albay Süleyman Akbay’a iade-i ziyarette bulundu.Tugay Komutanı Akbay tarafından karşılanan Vali Yıldırım, sonrasında komutanlığa geçerek Tugay Komutanı Akbay’la bir süre görüştü. Ardından Vali Yıldırım ve beraberindekiler Saray 41. Komando Tugayı Komutanlığı içerisinde Saray Camileri ve Kuran Kurslarını Yaptırma Derneği tarafından yaptırılan ve büyük ölçüde tamamlanan camiyi gezerek incelemelerde bulundu.Vali Yıldırım, Şırnak’ta 2007 yılında şehit olan Piyade Er Hasan Güreşen’in Babası Nuri Güreşen’e de ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Vali Yıldırım, şehidin babası Nuri Güreşen ile sohbet ederek “sizler bize şehidimizin emanetisiniz bizler, her zaman şehit ailelerinin yanındayız” dedi.

 

 

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Ziyaretler kapsamında Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Saray Bahçeköy mahallesinde vatandaş toplantısı gerçeleştirdi. Vatandaşların taleplerini, sıkıntılarını dinleyen Vali Yıldırım, dile getirilen sıkıntılar hakkında yetkililerden bilgi alarak sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10