Vali Yıldırım Polis Haftasını kutladı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm polis teşkilatının polis haftasını kutladı. Türk Polis Teşkilatının 176.kuruluş yıldönümü nedeniyle

Tekirdağ 8.04.2021 13:41:00 0
Vali Yıldırım Polis Haftasını kutladı

Vali Yıldırım mesajında, “ Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve milletimizin güvenli bir şekilde hayatını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, Türk Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Köklü bir geçmişe, tecrübe ve birikime sahip olan Türk Polis Teşkilatı, insan hak ve özgürlüklerinin korunması, kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi ve aydınlatılması için üstün bir gayretle hareket etmektedir” dedi.

 

TEDBİR VE MÜCADELE İLE YENELİM

 

Yıldırım,” Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Polis asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır. Herkesin polisi kendi vicdanıdır fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.” sözünü kendisine ilke edinen Türk Polis Teşkilatımız, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne sonsuza dek sahip çıkacaktır. Türk Polis Teşkilatı, tüm dünyayı etkileyen koronavirüs pandemisi sürecinde de Mülki İdare Amirleri koordinesinde yaptıkları denetimlerle virüsün daha fazla yayılmasını önlemiştir. Mülki İdare Amirleri, Emniyet Teşkilatımız,Zabıtalarımız ve Sağlık Personelleri ile birlikte virüsün yayılımını azaltmak için denetimler yapmaya devam etmekteler ancak koronavirüsü asıl etkisiz kılacak olan sıkı tedbirdir. Maske, sosyal mesafe, el hijyeni kurallarına riayet etmeyi sürdürerek koronavirüsten korunmaya devam edelim. Birlikte tedbir ve mücadele ile koronavirüsü yenelim. Bu vesileyle, görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, Gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, görevi başında bulunan ve emekli olan Polislerimize aileleriyle birlikte sağlıklı,başarılı ve mutlu bir hayat temenni ediyorum” dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10