Vali Yıldırım'dan Kapaklı çıkarması

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Vali Yıldırım, Kapaklı İmam Hatip Ortaokulu, 1989 yılında şehit olan P. Er Erdoğan Bayar'ın ailesi, Karakurt ail

Kapaklı 8.04.2021 17:34:00 0
Vali Yıldırım

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Alb. Osman Kılıç ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile birlikte ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

OKULLARI ZİYARET ETTİ

 

Vali Aziz Yıldırım, Kapaklı ilçesi ziyaretleri sırasında Kapaklı İmam Hatip Yaşatma Derneği tarafından başlatılan ve Milli Eğitim Bakanlığınca tamamlama projesi olarak inşaatı devam eden Kapaklı 24 Derslikli İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Okulu gezen Vali Yıldırım, yetkililerden okulun yapım süreci hakkında bilgi aldı. Ardından Vali Aziz Yıldırım, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Dönemi’nde eğitim-öğretime başlayacak olan Kapaklı 24 Derslikli Temel Eğitim Yatırım Programı Okulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Okulu gezen Vali Yıldırım, okulla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

 

 

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

 

Vali Aziz Yıldırım, 26.10.1989 tarihinde Siirt Eruh'ta Terör Örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olan P. Er Erdoğan Bayar’ın ailesini ziyaret etti. Kuran-ı Kerim okunarak dua edilen ziyarette Şehidimiz P. Er Erdoğan Bayar hayırla yad edildi. Şehit ailesi ile sohbet eden Vali Yıldırım, “Şehitlerimizin geride kalan anne-baba eş ve çocukları ile kardeşleri milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Aziz vatan toprakları şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz.” dedi. Vali Aziz Yıldırım, şehit ailesi ziyareti sonrasında kızı ve torunu ile birlikte yaşayan HüsametKarakurt’u ziyaret etti. Ziyarette ailenin talep ve sıkıntılarını dinleyen Vali Yıldırım, “Devletimiz her daim ailelerimize destek olmaya devam edecektir." dedi.

 

 

FABRİKALARI ZİYARET EDİP, VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Vali Yıldırım, gerçekleştirdikleri ziyaretlerin sonrasında Elkon, Özteks, Setaş Kimya’yı da ziyaret etti. Vali Yıldırım burada da fabrika yöneticileri  ve işçilerle sohbet ederek üretim konusunda bilgiler aldı. Son olarak Bahçeağıl Mahallesi’ne geçen Vali Yıldırım, buradaki bir köy kahvesinde vatandaşlarla buluştu. Vali Yıldırım, vatandaşlardan gelen istek ve şikayetleri dinleyerek, notlar aldırdı. Yıldırım, vatandaşların isteklerinin yerine getirilmesi için gerekli işlemlerin de başlatılmasını istedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10