Emniyetten araç sponsorlarına teşekkür plaketi

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya ve Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği üyeleri emniyet müdürlüğüne tahsis edilen 2 aracın sponsoru olan Başoğlu Kablo ve

Çerkezköy 13.04.2021 14:06:00 0
Emniyetten araç sponsorlarına teşekkür plaketi

Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından, emniyet hizmetlerin daha etkin ve verimli yürütebilmesi amacıyla Başoğlu Kablo ve Merger Ayakkabı sponsorluğunda Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bir yıl kullanılmak üzere geçtiğimiz gün 2 adet araç tahsis edilmişti.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Gürkan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Başoğlu Kablo Fabrika Müdürü Yüksel Karip ve Merger Ayakkabı sahibi Ercan Özdemir’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, “ Geçtiğimiz günlerde Emniyet Müdürlüğümüze tahsis edilen iki aracın sponsoru olan firma yöneticilerimize teşekkür etmek istedik” dedi.  Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Gürkan Yılmaz ise, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünün her zaman yanlarında olduklarını kaydetti.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10