Doğru cevabı verene kitaplar ulaştırılıyor

Kapaklı Belediyesi tarafından Kütüphaneler Haftası dolayısıyla ilçedeki billboardlarda düzenlenen "Okuyan Kapaklı" kampanyasına katılan ve ipucu verilen kitapların adı ile yazarını doğru bilen

Kapaklı 15.04.2021 12:04:00 0
Doğru cevabı verene kitaplar ulaştırılıyor

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kampanyaya katılan ve doğru yanıt veren vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, Türk ve dünya edebiyatından oluşan 8 farklı kitabın yer aldığı hediye setini takdim etti.

 

“KAMPANYAYA KATILAN TÜM VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

29 Mart-4 Nisan Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen kampanyada ilçemizdeki billboardlara bazı kitaplardan ipucu cümleler yazıldı, vatandaşlardan QR kod okutarak, kitapların adı ve yazarının bilinmesi istendi.Yerel ve ulusal basında da adından söz ettiren kampanya kapsamında kitap adı ve yazarını doğru bilen vatandaşlara hediye kitapları ulaştırılıyor. Vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hediye kitaplarını takdim eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İlçemizde okuma alışkanlığı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla yaptığımız kampanyaya katılan 100 vatandaşımıza, Türk ve dünya edebiyatından oluşan 8 farklı kitabın yer aldığı hediye setini ulaştırıyoruz. Kampanyanın düzenlenmesinde emeği geçen ekip arkadaşlarıma ve kampanyaya katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Okuyan bir Kapaklı için bu tür farkındalık etkinliklerimize devam edeceğiz.” dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10