Kızılay bir taraftan dağıtıyor, bir taraftan topluyor

Ramazan ile birlikte Kızılay, yürüttüğü yardım kampanyaları kapsamında bir taraftan Kızılay Genel Merkezi'nden gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılırken, bir yandan da hayırsever

Çerkezköy 18.04.2021 16:28:00 0
Kızılay bir taraftan dağıtıyor, bir taraftan topluyor

Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, “ Yardım kampanyaları kapsamında 90 ihtiyaç sahibi vatandaşımıza A101’den alışveriş yapmak üzere 250 TL’lik alışveriş şifreleri telefonlarına ulaştırılırken, öte yandan hayırseverlerimizin bağışlarıyla 200 kişiye 75-100 TL’lik olmak üzere Onur Market ve BİM’den alışveriş yapmak üzere ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı” dedi.

 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRIYORLAR

 

Çerkezköy Center önüne kurdukları yardım standında alışveriş yapan halkın hatırı sayılır bağışlarıyla yine bu yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını kaydeden Karaca, “ Pendemi koşullarında geçirdiğimiz bu Ramazan’da bir taraftan hayırseverlerin bağış ve filtrelerini toplarken, bir taraftan da ihtiyaç sahiplerine bunları ulaştırmak için Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve gönüllülerimiz ile oluşturduğumuz koordinasyon kapsamında bine yakın kavurmayı ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz” diye konuştu.

 

260 KİŞİYE 500 TL NAKDİ YARDIM YAPACAĞIZ

 

Ramazan bayramında çocukların yüzünü güldürmek için giyim yardımında da bulunacaklarını kaydeden Karaca, “ Türk Kızılay’ına hatırı sayılır yardımda bulunan Çerkezköy’lü hayırsever iş adamlarımıza Kızılay Çerkezköy Şubesi yönetimi adına teşekkür ediyoruz. Bayram öncesinde de 260 kişiye 500 TL nakdi yardımda yapacağız. Hayırseverlerden aldığımız fitre ve zekat yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın gönül rahatlığı ile Çerkezköy’de pandemi koşullarında da olsa Ramazan’ın maneviyatına, Türk Kızılay’ının varoluş felsefesine yakışır bir şekilde yaşıyoruz. Ramazan süresince hayırseverlerimiz şubemiz aracılığı ile ayni ve nakdi yardımları yapacakları gibi, Ramazan süresince Çerkezköy Center önünde kurduğumuz bağış standına da yardımlarını yapabilirler” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10