Acil Sağlık Hizmetleri binasının protokolü imzalandı

Malkara İlçesi Gazibey Mahallesi'ne Ünal Peynircilik adına hayırsever Adnan Sungur tarafından yaptırılacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu binasının protokolü imzalandı. Tekirdağ Valisi Aziz

Malkara 21.04.2021 14:50:00 0
Acil Sağlık Hizmetleri binasının protokolü imzalandı

Tekirdağ Valilik binasında gerçekleşen protokol imza törenine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım,Ünal Peynircilik Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Sungur, İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Mustafa Dönmez, Ünal Peynircilik İşletme Müdürü Mithat Seda, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Tolga Atasever katılım sağladı. İmza töreninde konuşan Kalkan, yapılacak olan 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu ile ilgili bilgiler veren İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan, güzel ve anlamlı bir hayır hizmeti yapma kararı alan iş adamı Adnan Sungur’a teşekkür etti. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulan böylesine önemli günlerde hayırsever vatandaşların verdiği desteğin kendilerini son derece memnun ettiğini söyleyen Kalkan, tüm dünyayı sarsan ve hemen hemen bütün alanlarda etkisini gösteren Covit-19 salgınına rağmen Tekirdağ’da sağlık yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini vurguladı.

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

 

Sağlık çalışanlarının türlü fedakârlıklar yaparak vatandaşlara hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Kalkan, “Sağlık çalışanlarımız gece gündüz demeden hizmet sunuyorlar. Bizler de onlara sağlıklı ortamlar sağlamaya gayret ediyor ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın ve devletimizin bizlere verdiği destekle hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyor, hizmet kalitemizi her geçen gün artırmak ve vatandaşlarımızı mutlu etmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 

“RABBİM HAYIRLI HİZMETLERDE KULLANMAYI NASİP ETSİN”

 

Hayırsever İş Adamı Adnan Sungur, hayır hizmetlerinde bulunmalarının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, “Şirket olarak bu tür hayır hizmetlerinde bulunmak bizleri son derece mutlu ediyor. Şehrimize ve ilçemize sağlık alanında katkı sağlıyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Projemizi kısa bir süre içerisinde tamamlayarak teslim etmek istiyoruz. Rabbim hayırlı hizmetlerde kullanmayı nasip etsin” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ilgili protokol taraflarca imzalandı. Malkara 2  No’lu Ünal Peynircilik Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ismi ile hizmete açılacak olan binanın 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10