200 koli erzak paketi desteği

Sektöründe ülkemizin önde gelen firmalarından biri olan Kaptan Demir Çelik Şirketler Grubu, Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan "Komşu Paket" kampanyasına 200 koli erzak paketi ile destek oldu

Çerkezköy 23.04.2021 16:11:00 0
200 koli erzak paketi desteği

Çerkezköy Belediyesi tarafından, ihtiyaç sahibi ailelere teslim edilmek üzere başlatılan “Komşu Paket” kampanyasına bir destek de Kaptan Demir Çelik Şirketler Grubu’ndan geldi. Kaptan Demir Çelik Şirketler Grubu Genel Müdürü Orhan Çebi ile Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde bir araya gelen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi ve ekonomik sıkıntılar nedeni ile dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerimiz sıkıntılı günler geçiriyorlar. Bu süreçte işsiz kalan, ekonomik sıkıntı çeken, temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlarımıza, hayırsever vatandaşlarımızın yardım elinin uzanabilmesi amacı ile Komşu Paket uygulamasını başlattık” dedi.

 

200 KOLİ ERZAK PAKETİ

 

Dayanışmaya ve yardımlaşmaya belki de en çok ihtiyacımızın olduğu bu zor günlerde temel gıda maddelerinden oluşan komşu paketlerinin ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildiğini sözlerine ekleyen Başkan Vahap Akay, “Kaptan Demir Çelik Şirketler Grubu da bugün Belediyemize teslim ettikleri 200 koli erzak paketi ile kampanyamıza katkıda bulundular. Kendilerine tüm hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

TÜM HAYIRSEVERLERİMİZİ DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM

 

Başkan Akay, “Bu dönemde Çerkezköy Belediyesi’nin öz kaynakları ve hayırseverlerimizin destekleriyle komşularımızın dertlerine bir nebze de olsa derman olmaya çalışıyoruz. Veren elin, alan eli görmediği, komşularımızla dayanışma içinde olduğumuz bu günlerin kıymetini bilerek, sağlık, huzur ve barış içinde yaşayacağımız nice Ramazanlarda buluşmayı diliyor; Tüm hayırseverlerimizi komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresinden Komşu Paket kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10