Vali Yıldırım Malkara'da denetimlere katıldı

Malkara'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, koronavirüs tedbirleri kapsamında tam kapanma sürecinde Malkara uygulama noktasında polis ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlere

Malkara 2.05.2021 13:58:00 0
Vali Yıldırım Malkara

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Malkara’da tam kapanma sürecinde kısıtlamadan muaf olan işletmeleri denetledi. Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Osman Kılıç’ın eşlik ettiği denetimlerde Vali Yıldırım, pastaneleri, restoranları denetleyerek işletmelerin belgelerini kontrol etti.

 

 

ESKİ VALİ KIZILCIK’IN AİLESİNİ DE ZİYARE ETTİ

 

Vali Yıldırım daha sonra Malkara’da 2 Ağustos 2014 yılında vefat eden Trabzon Eski Valisi Recep Kızılcık’ın Sağlamtaş Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Merhum Vali Kızılcık’ın anne ve babasının halini, hatrını soran Vali Yıldırım, onlarla bir süre sohbet etti. Vali Yıldırım son olarak ise koronavirüs tedbirleri kapsamında tam kapanma sürecinde Malkara uygulama noktasında denetimlerde bulundu. Vali Yıldırım,  polis ve jandarma ekipleri eşliğinde araçları denetleyerek araçlarda bulunan sürücü ve yolcuların seyahat izin belgelerini  kontrol etti.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10