Sarıkurt: Omurtak Caddesi yeniden trafiğe açılacak

TREDAŞ tarafından Salih Omurtak Caddesi'nde yürütülen altyapı çalışmalarında 1. Etabın tamamlandığını kaydeden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Asfalt serim çalışmalar?

Çorlu 3.05.2021 15:40:00 0
Sarıkurt: Omurtak Caddesi yeniden trafiğe açılacak

Salih Omurtak Caddesi'nin Atatürk Meydanı ile Tarihi Belediye Binası (Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi) arasında kalan kısımda Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş (TREDAŞ) tarafından başlatılan elektrik ve aydınlatma hatlarını yenileme çalışmalarında ilk etap sona erdi. TREDAŞ ekipleri Atatürk Meydanı ile Çeşme Durağı arasında kalan kısımdaki çalışmaların ardından Çeşme Durağı ve Tarihi Belediye Binası arasındaki altyapı çalışmalarını da tamamladı. TREDAŞ ekipleri ana caddenin yanı sıra Fabrika Sokak'ta da aydınlatma hatları için altyapı çalışması gerçekleştirdi.

 

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kazı çalışmalarının yapıldığı bölgenin büyük bir kısmında asfalt serimi gerçekleştirdi. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Salih Omurtak Caddesi'nde elektrik ve aydınlatma hatlarını yenileme ve asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı. Sahada yapılması gerekenler ve eksik gördüğü konular hakkında görüş alışverişinde bulunan Sarıkurt, ekiplerin çalışmalarını 2-3 günlük süre içinde tamamlayacaklarını ve ardından caddenin yeniden trafiğe açılacağını ifade etti. Sarıkurt, “Birinci etap çalışmalarının tamamlanmasının ardından TREDAŞ ekipleri tarafından trafik akışının yoğun olmadığı akşam saatlerinde aydınlatma direklerini yenileyerek çalışmalarını tamamlayacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Salih Omurtak Caddesi yeni bir görünüme kavuşacak” dedi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10