Karagöz: Bu karar 2017 yılında alındı

Çorlu-Çerkezköy-Kapaklı-Saray güzergahı üzerinde faaliyet gösteren TETUS'a bağlı araçların güzergahları değiştirilirken, Çerkezköy'de araçların Öztrak Caddesi'ni ve be

Çerkezköy 9.05.2021 15:26:00 0
Karagöz: Bu karar 2017 yılında alındı

Çorlu-Çerkezköy-Kapaklı-Saray güzergahı üzerinde faaliyet gösteren yolcu otobüslerinin güzergahı alınan kararla değiştirildi. Çorlu-Saray hattında çalışan yolcu minibüsleri Çerkezköy’de Öztrak Caddesi ile Belediye durağını kullanamayacak. Araçlar, Altıok Kavşağı, eski otogar, Fevzipaşa Işıklar, Bayramoğlu Pastanesi, İrmet ve Kipa güzergahını kullanacak.

 

 

4 YILDIR YETKİSİZ ÇALIŞIYORLAR

 

Bu kararın 2017 yılında UKOME tarafından alındığını kaydeden S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüs ve Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Müslüm Karagöz, “ Alınan bu karar nedeniyle onlar bizi suçlayarak milletvekilleri üzerinden algı oluşturmaya çalışıyorlar. Ancak bu karar 2017 yılında alınıştır. 4 yıldır güzergahları olmadığı halde güzergah ihlali nedeni ile yetkisiz şekilde çalışıyorlar. Bu araçların asıl güzergahı ise alt yol kavşağından Fevzipaşa caddesine, Namık kemal bulvarından Kipa istikametidir. Kendi başlarına yarattıkları güzergahtan hem haksız rekabet hem de trafik keşmekeşliğine neden olmuşlardır. Biz kanunsuz bir şey yapmadık. Yıllardır bu karar bize ulaşmamıştır. Kısacası elimizde her türlü belgeler mevcuttur” dedi.

 

 Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10