Başkan Çetin'den bayram ziyaretleri

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Ramazan Bayramı dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu. Çetin, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Kapaklı Devlet Has

Kapaklı 16.05.2021 15:59:00 0
Başkan Çetin

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğünü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret eden Başkan Çetin, görevli asker ve polislerin bayramlarını tebrik ederek görevlerinde kolaylıklar diledi. Ardından Kapaklı Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Çetin, yatmakta olan hastalarla yakından ilgilendi. Hastaların ve hasta yakınlarının bayramını tebrik eden Çetin, acil şifalar diledi. Sağlık personelleriyle de bir araya gelen Çetin, sağlık personellerinin bayramını kutlayarak kolaylıklar diledi. Çetin, daha sonra ise Kadriye-Kenan Tunalı Diyaliz Merkezindeki hastalar ve personel ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

 

BAYRAMLARINI KUTLADI

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,” Her bayram olduğu gibi bu bayramda da İlçe Jandarma Komutanlığı, Kapaklı Devlet Hastanesi, Kadriye-Kenan Tunalı Diyaliz Merkezi ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ederek, halkımızın can ve mal güvenliği ile sağlığı için görevi başında olan personel ile bayramlaştık. Maskesiz ve mesafesiz bayramlarda kucaklaşmak temennisiyle, herkese iyi bayramlar diliyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10