Ergene'de kilit parke taşı çalışmaları sürüyor

Ergene'de kilit parke taşı ile kaplanmış sokakların bozulan ve deforme olan kısımları Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından tamir edilerek düzgün bir hale getir

Ergene 18.05.2021 15:16:00 0
Ergene

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde başlattıkları parke taşı bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. Zorlu kış şartları nedeniyle bozulan parke yolları tamir edilerek vatandaşların hizmetine sunan ekipler, ihtiyaç duyulan noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında, yerinden oynayan parke taşların zemin iyileştirilmesi yapılarak yerlerine monte ediliyor. Kırılmış, parçalanmış kilit parke taşları ise yenileriyle değiştiren ekipler, vatandaşların ulaşımını rahatlatmak ve yaşamını kolaylaştırmak amacıyla yapılan yol, kaldırım yapım ve tadilatların ihtiyaç duyulan diğer mahallelerde de yapılacağı bilgisi verildi.

 

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “İlçemizde kilit parke taşı ile kaplanmış sokakların bozulan ve deforme olan kısımları tamir edilerek düzgün bir hale getirildi. Bu çalışmalar içerisinde Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kırkgöz mahallesinde tamamlamış oldukları kilit parke taşı bakım ve onarım çalışmalarının ardından kış şartları nedeniyle Marmaracık mahallesinde bozulan kilit parke yollar zemin iyileştirilmesi yapılarak yerlerine monte edilip vatandaşların hizmetine sunuluyor” dedi.

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10