Kapaklı'da 19 Mayıs çelenk töreniyle kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında tüm yurtta olduğu gibi Kapaklı'da da sosyal mesafe kuralları içerisinde kutlandı. Törende İlçe Milli E?

Kapaklı 19.05.2021 13:13:00 0
Kapaklı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Kapaklı'da Belediye Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

 

ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNULDU

Saat 11.00'de gerçekleştirilen törende Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Ardından törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Kapaklı Belediye Meydanı'nda koronavirüs tedbirleri kapsamında, gerçekleştirilen törene Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Özkan Kara, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Fevzi Bayram, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Siyasi Parti Temsilcileri, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve muhtarlar katılım sağladı. Törende pandemi tedbirleri kapsamında maske ve mesafe kurallarına uyuldu.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10