Naip Mahallesi çevresi turizme kazandırılıyor

Şehir merkezinde Rumeli İskelesi ve Selanik Meydanı gibi tamamlanan, Ata Tepe, Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı, yenilenen Altınova Mahallesi sahil şeridi ile Cumhuriyet ve Değirmenaltı Mahallesi arasındaki yeni sahil yolu gibi

Süleymanpaşa 21.05.2021 16:01:00 0
Naip Mahallesi çevresi turizme kazandırılıyor

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in girişimleri ile Naip Kalesi ve Manastır gibi tarihi anlamı bulunan alanlar ile Naip Şelalesi ve Doğa Yürüyüşü Parkuru doğaseverlerin daha kolay ulaşabilecekleri duruma getiriliyor. Bölgede bulunan ve Süleymanpaşa’ya gelen turist sayısını arttıracak olan turistik değerleri açığa çıkaran çalışmalar kapsamında, ulaşımı kolaylaştıracak yol açma, temizleme faaliyetleri gerçekleştiriliyor. Çalışmaların son aşamaya geldiği ve kısa süre içinde tamamlanacağı kaydedildi.

 

ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

 

Bölgede yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere Naip Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirerek Naip Kalesi ve diğer bölgelerdeki çalışmaları takip eden Yüksel, ayrıca mahalle sakinleri ile de görüşerek mahalledeki ihtiyaçlarla ilgili istişarede bulundu. Başkan Cüneyt Yüksel, “Naip Mahallemizi ziyaretimizde güzel şehrimizin güzel insanlarıyla bir araya gelip hemşehrilerimizle hasret giderdik. Taleplerini dinledik, yapılması gereken çalışmaları için ekiplerimize talimat verdik. Şehrimizin gizli kalan turizm dinamiklerinden Naip Kalesi, Naip Şelalesi, Manastır ve Yürüyüş Yolunu, bölgede yürüttüğümüz çalışmalarla Naip Mahallemize ve Süleymanpaşa’mıza kazandırmak üzere gün sayıyoruz. Kadim tarihimizin en önemli kültür ve tabiat varlıkları arasında yer alan doğal hazineyi, ziyaretçileriyle buluşturmaya hazırlanıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun,” diye konuştu.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10