Yüksel: Futbolda siyaset olmaz, destek olur

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Erzincan Mollaköy Belediye Başkanı Kemal Şengül'ün cenazesine katılmak için Erzincan'a giden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Erzincan'da bir dizi zi

Ergene 23.05.2021 12:25:00 0
Yüksel: Futbolda siyaset olmaz, destek olur

Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi konumunda yer alan kurulalı çok kısa bir süre olmasına rağmen ciddi başarılar elde ederek adından sıkça söz ettiren ve Türkiye 2. Futbol Liginde boy gösteren Ergene Velimeşespor kulübünün mimarlarından olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Tekirdağ’ın hakkını istedi.

 

BİR KEZ DAHA YİNELEDİ

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca 30 bin metrekare alanda 35 bin seyirci kapasiteli olacak şekilde inşa edilen Erzincan Stadyumu’nun bir benzerinin Tekirdağ’a yapılması gerektiğini belirten Başkan Yüksel daha önce defalarca kez dile getirdiği bu konudaki talebini Erzincan ziyareti vesilesi ile bir kez daha yineledi.

 

DESTEK GEREKİYOR

 

Tekirdağ’ı Türkiye’nin her yerinde gururla temsil eden Ergene Velimeşespor’un başarısının en önemli mimarlarından olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, önceki gün gerçekleştirilen belediye meclis toplantısında da belediye meclis üyelerinden Ergene Velimeşespor’a destek isteyerek, “Spor bizim için çok önemli. Biliyorsunuz Türkiye’nin her tarafında maçlarımız var. Yönetime girmek isteyenler olabilir. Olağanüstü kongrede görev almalarını talep ediyorum. Futbolda siyaset olmaz, destek olur. Yönetime girmelerini talep ediyorum ve teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10