Çocuk parklarında dezenfeksiyon çalışması

Süleymanpaşa Belediyesi, salgın tedbirlerinin hafifletildiği 17 Mayıs tarihinden bu yana çocuk parkları ve kamusal alanlarda dezenfeksiyon çalışmalarını hızlandırdı.

Süleymanpaşa 27.05.2021 17:07:00 0
Çocuk parklarında dezenfeksiyon çalışması

Koronavirüsü salgını ile mücadele kapsamında Süleymanpaşa’da yürütülen dezenfeksiyon çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

 

ÖZEL EKİPLER TARAFINDAN YÜRÜTÜLÜYOR

 

Hürriyet Mahallesi’nde yapılan dezenfeksiyon çalışmaları, Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel ekipler tarafından yürütülüyor. Hürriyet Mahallesi Oba Parkı, Çandarlızade İbrahim Paşa Caddesi’nde bulunan çocuk parkı ve yine aynı mahalledeki Kanuni Sultan Süleyman Parkı’nın çocuk oyun grupları ve spor aletleri ile Sancak Caddesi üzerindeki çocuk parkı , dezenfekte edilerek virüsten arındırıldı.

 

“HERKESE EŞİT DÜZEYDE SORUMLULUK DÜŞÜYOR”

 

Temizlik İşleri Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, salgınla mücadelede resmi kurumların yürüttüğü faaliyetlerin tek başına yeterli olmadığı, kişisel tedbirlerin daha büyük koruma sağladığı ifade edildi. Açıklamada, maske, mesafe ve hijyen tedbirlerine azami dikkat çağrısı yapılırken, tam kapanma sonrası elde edilen kazanımların ve düşen vaka sayılarının korunması için herkese eşit düzeyde sorumluluk düştüğü hatırlatıldı.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10