Albayrak: Tekirdağ'da estekik bir görünüm kazandırıyoruz

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarının gelmesi ile beraber yeşil alanlarda peyzaj düzenleme, bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak

Tekirdağ 28.05.2021 16:58:00 0
Albayrak: Tekirdağ

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Atatürk Bulvarı ve Sahil alanında bordür yenileme, peyzaj düzenleme ve parke taş döşeme çalışmaları başlatıldı.

 

ALBAYRAK: ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Bir yandan kent estetiğini korumak ve güzelleştirmek için çalışırken, diğer yandan da halk sağlığını korumaya yönelik faaliyetler yürütüyoruz. Koronavirüs Salgını sürecinde koruyucu tedbirler ve önlemleri almayı da ihmal etmiyoruz. Parklarımız düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Vatandaşlarımıza kent yaşamı içerisinde doğal alanlar sunarken güzel Tekirdağ'ımıza estetik bir görünüm kazandırıyoruz. Yeşil alanlarımızın yılın her döneminde güzel, temiz ve bakımlı kalmasını sağlamak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek" dedi.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10