Çetin. Kazak gölü mesire alanına yaza hazırlıyoruz

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kazak Gölü Mesire Alanı yolunda kanalizasyon bağlantı yapım çalışmaları başlatıldı. Ayrıca Kazak Gölü Mesire Alanı i?

Kapaklı 2.06.2021 17:47:00 0
Çetin. Kazak gölü mesire alanına yaza hazırlıyoruz

Kazak Gölü Mesire Alanı yaz mevsimine hazırlanıyor. Alanda Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileme çalışmaları sürerken, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından da yol çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yıldız Caddesi ile Kazak Gölü Mesire Alanındaki yolda kanalizasyon bağlantı yapım çalışmaları ile Kazak Gölü Mesire Alanı ile Yeni Mezarlık arasındaki toprak yol da ise kilit taş öncesi zemin düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

 

DÜZENLEMELER YAPACAĞIZ

 

Çalışmaları yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İlçemizin gözbebeği olan, çevre il ve ilçelerden de vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği Kazak Gölü Mesire Alanımızı yaz mevsimine hazırlıyoruz. Kanalizasyon bağlantı yapımını gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda Kazak Gölü ile Yeni Mezarlık arasındaki toprak yolda kilit taş yol yapımı gerçekleştirerek konforlu ve güzel hale getireceğiz. Mevcut yolumuzda da düzenlemeler yapacağız. Yürüyüş ve bisiklet yolları ekleyerek aydınlatmasını yapacağız. Vatandaşlarımızın daha güzel ve refah içerisinde vakitlerini geçirebilmeleri adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10