Ortaokul ve liselerde yüz yüze eğitim başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kademeli normalleşme takvimi kapsamında, geçen hafta ilkokul öğrencilerinin yüz yüze eğitime başlamasının ardından Pazartesi ortaokul ve lise ?

Çerkezköy 7.06.2021 16:31:00 0
Ortaokul ve liselerde yüz yüze eğitim başladı

Koronavirüsle mücadelede bir süredir uzaktan eğitim gören ortaokul ve lise öğrencileri, kademeli normalleşmeyle bugün yüz yüze eğitime başladı.

 

SIRAYLA SINIFLARINA GİRDİLER

 

Koronavinüs salgını tedbirleri kapsamında, yüz yüze eğitime ara vererek derslerini internet üzerinden yapan ortaokul ve lise öğrencileri uzun bir aranın ardından yeniden okullarına giderek, ders başı yaptı. Çerkezköy’de 50 ortaokul ve lisede okuyan öğrenciler, isteğe bağlı katılımla haftada 2 gün olacak olan eğitimin ilk gününde, öğretmen ve arkadaşlarıyla buluştu. Okul bahçesine gelen öğrenciler, sosyal mesafe kurallarına uyarak, sıraya girdi. Öğretmenlerinin mesafe kontrolünü sağlamasının ardından tören yapıldı. İstiklal Marşı’nı okuyan öğrenciler sırayla sınıflarına girdi.

 

ÜÇ GÜN UZAKTAN EĞİTİM

 

Haftada 2 gün yüz yüze eğitim alacak olan öğrenciler, diğer 3 gün ise uzaktan eğitimleri devam edecek.Öte yandan 18 Haziran’da karne, teşekkür ve takdir belgeleri elektronik ortamda erişime açılacak, talep eden velilere ise okul müdürlüklerince basılı karne verilebilecek.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10