El emeği göz nuru ürünler sergilendi

Malkara Halk Eğitim Merkezi'nin Hayat Boyu Öğrenme ve Yıl Sonu Sergisi açılışı önceki gün  Malkara Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirildi. Kurdele kesiminin ardından, Malkara İlçe Kaymakamı Kerem

Malkara 8.06.2021 13:11:00 0
El emeği göz nuru ürünler sergilendi

Pandemi kurallarını alınan önlemler kapsamında gerçekleştirilen sergi açılışına; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Başkütük, Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, Malkara Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sevdican Doğan, okul müdürleri, öğretmenler, kursiyerler, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

 

 

SERGİNİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİLER

 

Hayat Boyu Öğrenme ve Yıl Sonu Sergisi açılışı, saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunması ve Malkara Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sevdican Doğan'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı. Yapılan konuşmanın ardından, Malkara Halk Eğitim Merkezi Taekwondo ve Halk Oyunları kursiyerlerinin gösterisiyle devam etti. Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve beraberindekiler kurdele kesimi yaparak Malkara Halk Eğitim Merkezi'nin Hayat Boyu Öğrenme ve Yıl Sonu Sergisi açılışını gerçekleştirdiler. Kurdele kesiminin ardından, Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul davetlilerle birlikte sergiyi gezerek kursiyerlerin yapmış oldukları el işlerini inceleyerek bilgiler aldılar.  

                         

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10