Hırsızlar için gece gündüz fark etmiyor

Çerkezköy'de hırsızlık olayları her geçen gün artarken, yazın gelmesiyle birlikte bisiklet hırsızlıklarında da artışlar başladı.

Çerkezköy 8.06.2021 17:34:00 0
Hırsızlar için gece gündüz fark etmiyor

Önceki gün gündüz saatlerinde Fevzipaşa Mahallesi’ndeki bir binada önce keşif yapan, ardından binaya giren hırsız, 9 dakikalık uğraşının ardından çaldığı bisikletle kendi bisikletiymiş gibi binadan uzaklaşırken, hırsızlık anı binanın güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

 

 

AYNI OLAY KAPAKLI’DA DA YAŞANDI

 

Çaldıkları bisikletleri ucuz fiyata ikinci elden satan hırsızların sayısı her geçen gün artarken, Kapaklı Bahçelievler Mahallesi’nde de pazar günü benzer olay yaşandı. Hoca Ahmet Yesevi Caddesi numara 88’de Murat Uncu’ya ait bir bisiklet benzer yöntemle çalındı. Sıradan zilleri deneyerek kapıyı açtırıp apartmandan içeri giren hırsızın bina içerisinde Uncu’ya ait bisikleti alarak çıkması an be an kameralara yansırken, apartman sakinlerinin bilmedikleri, tanımadıkları bir insana kapıyı açmalarının faturası Murat Uncu’nun bisikletine mal oldu. Murat Uncu ise hırsızlık sonrası eşkali kameralara yansıyan hırsızdan davacı ve şikayetçi oldu. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10