Yel'den Kızılpınar'a hastane müjdesi

Çerkezköy'de muhtarlar ve basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, aylardır atıl durumda bulunan Gültepe Mahallesindeki 5 katlı eski sağlık ocağı binasında incelemele

Çerkezköy 13.06.2021 14:44:00 0
Yel

Çerkezköy’deki ziyaretinin ardından Kızılpınar Mahallesi'ne partililer ile birlikte geçen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, İstiklal Caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

 

 

BU BİNAYI HALKIMIZA KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

 

Mahalle muhtarlarının aylardır atıl durumda olan 5 katlı eski sağlık ocağının hastaneye dönüştürülmesi konusunda talepte bulunduğu Gültepe Mahallesi'ndeki binada incelemelerde bulunan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, “ Kızılpınar nüfusu her geçen gün artıyor” dedi. Konuyla alakalı İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan ile görüşme gerçekleştiren Yel, “ Bu binanın mini bir hastane olarak Kızılpınar mahallemize kazandırılması için Sağlık Bakanlığı ile görüşmek gerçekleştireceğim. Konuyla alakalı girişimlerimizi de hızlandıracağız. En kısa zamanda bu binayı hastane olarak Kızılpınar halkımıza kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10