Yurdakul: Malkara'ya yakışan yolları yapacağız

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, önceki gün Çavuşköy, Alaybey, Kavakçeşme, Kuyucu, Küçükhıdır, Ahievren, Kermeyan, İbribey ve Develi Mahallesini ziyaret ederek Tekirdağ Büyükşehir Belediy

Malkara 18.06.2021 12:09:00 0
Yurdakul: Malkara

Yapılan ziyaretlerde; Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Özer yer aldı. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yol çalışmalarına hız verildiğini belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul:“ Kış aylarında, kırsal mahallelerimizin bağlantı yolları ve mahalle içlerinde ki yollarda deformasyonlar oluştu. Deformasyon oluşan tüm mahallelerimizin yollarını video ve fotoğraflarla kayıt altına aldık.Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin yetki alanında olan bağlantı yollarımızın onarımı için oluşturduğumuz arşivi Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak'a teslim ettik. Kısa bir sürenin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak'ın vermiş olduğu talimatlar üzerine bağlantı yollarımızın çalışma planları  hızlı bir şekilde hazırlanıp uygulaya geçildi” dedi.

 

SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ

 

Yurdakul, Hemşehrilerimize yakışan yolların yapılacağına dair sözümüzü vermiştik. Havalar müsaade ettiği sürece yol çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edip, hemşehrilerimize yakışır yolları yapacağız. Bu kapsamda bugün 9 Mahallemizi gezerek çalışmaların yapılacağı yerleri harita üzerinden muhtarlarımıza ve hemşehrilerimize anlatarak detaylı bir şekilde sunum yaptık. Muhtarlarımız ve Mahalle sakinlerimizin fikirleri bizim için önem arz ettiğinden kendileri tarafından tespit edilen sorunları can kulağımızla dinledik. Bizlere göstermiş oldukları anlayış ve misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyor, her zaman göstermiş oldukları sevgilerine laik olmaya çalışacağımızı bilmelerini istiyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10