Tekirdağ TSO üyelerine dijitalleşme desteği

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine dijitalleşme yolunda ihtiyaç duydukları desteklerin sunulacağı Dijital Trakya Projesi ile önemli kolaylıklar sağlanacağını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Ce

Tekirdağ 23.06.2021 18:02:00 0
Tekirdağ TSO üyelerine dijitalleşme desteği

Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve Çanakkale il ve ilçelerinde bulunan 26 oda/borsanın ortağı olduğu Trakya ABİGEM A.Ş. aracılığı ile hazırlanan ‘Dijital Trakya Projesi’ ile üyelere dijitalleşme yolunda ihtiyaç duydukları destekler sunulacak.

 

BİR YIL ÜCRETSİZ SUNULACAK

 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay “Proje ile dijitalleşen işletmelerin sınırlarını aşarak dünyanın dört bir yanına satış yapabilmelerine olanak sağlamak amacıyla, e-ticaret, e-ihracat alt yapısı ve dijital platform üyeliği hizmeti üyelerimize bir yıl ücretsiz olarak sunuluyor” ifadelerini kullandı.

 

ÜYE OLABİLECEKLER

 

Başkan Günay, “Dijital Trakya Projesi kapsamında her firma ve girişimci kendi alan adı altında online dünyada varlığını göstererek ürün ve hizmetlerinin pazarlama ve satışını gerçekleştirebildiği gibi, Trakya’ya özel kurulan dijital platformun da üyesi olabilecektir. Bu sayede günümüz pazaryerlerine alternatif kendi bölgelerinin platformunda avantajlı maliyetlerle ürün ve hizmetlerini tüketicilere ulaştırabilecekler” dedi.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10