Ayak tenisi turnuvasının şampiyonu belli oldu

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası sona erdi. Kapaklı İlçe Sahası'nda oynanan ve 40 takım mücadele ettiği turnuvanın kazananÄ?

Kapaklı 28.06.2021 12:31:00 0
Ayak tenisi turnuvasının şampiyonu belli oldu

Sporun bütünleştirici ve birleştirici yönlerini önceleyerek, gençler ve tüm vatandaşların sporla daha çok iç içe olmalarını sağlamak amacıyla turnuva ve etkinlikler düzenleyen Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvasının finali gerçekleştirildi.

 

 

KAZANAN AK GENÇ TAKIMI OLDU

 

40 takımın katıldığı ve heyecanlı maçlara sahne olan turnuvanın birincisi finalde FOK takımını yenen AK Genç takımı olurken, FOK takımı ikinci, Bitirim İkili takımı ise üçüncü oldu. Ödül töreninde bir konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Turnuvaya katılan ve centilmence mücadele eden tüm genç kardeşlerime teşekkür ediyor ve onları tebrik ediyorum. Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğümüz ile bu yaz çocuklarımız ve gençlerimize yönelik birçok çalışmayı hayata geçireceğiz. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10