AK Parti heyetinden Malkara'ya ziyaret

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, beraberinde AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, il başkan yardımcıları, ilçe koordinatörü, ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile M

Malkara 30.06.2021 12:45:00 0
AK Parti heyetinden Malkara

İlk olarak Malkara’nın mahalle başkanları ile bir araya gelen heyet, yaptıkları toplantı sonrası mahalle başkanlarına sertifika takdim etti. İl Başkanı Mestan Özcan, “Mahalle başkanlarımız AK Parti teşkilatımızın yapı taşları. Onlara güvenimiz sonsuz. Görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum” şeklinde konuştu.

 

MALKARA OSB’Yİ ZİYARET ETTİLER

 

Milletvekili Koncagül ve beraberindekiler daha sonra geçmiş dönem AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Altenler'i ve Trakyam Üreten Kadın Kooperatifi’ni ziyaret etti. Ardından Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör'ü ve Malkara Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren YÜKAY Tarım Makinaları Firması’nı ziyaret eden AK Partili heyet, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

 

 

KAYMAKAM YÜKSEL İLE TOPLANTI YAPTILAR

 

Heyetin bir sonraki durağı Yaman Peynircilik firması oldu. İşletme Sahibi Tevfik Yamanoğlu ile görüşen AK Partili heyet, daha sonra Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel'i ziyaret ederek, ilçenin gündemine dair toplantı yaptılar. Toplantı ile ilgili bilgi veren İl Başkanı Mestan Özcan, “Malkara'da son olarak İlçe Kaymakamımız Sayın Kerem Süleyman Yüksel'i ziyaret ederek, ilçemizin gündemini ayrıntılı olarak değerlendirdik. İnşallah bundan sonra da güzel İlçemizin daha çok gelişmesi için çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yunus BÜYÜKKABAN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10