O cinayette bir kişi tutuklandı, 3 kişi serbest  

Geçtiğimiz hafta İstanbul Büyükçekmece'de bir restaurantın otoparkında yaşanan ve Vanlı Selim olarak bilinen Selim Erdeğer'in ölümü ile sonuçlanan kavganın ardından kavgaya karıştığı

Çerkezköy 30.06.2021 22:40:00 0
O cinayette bir kişi tutuklandı, 3 kişi serbest  


Geçtiğimiz hafta gece saatlerinde Büyükçekmece Sahili'nde meydana gelen olayda iddiaya göre aralarında Selim Erdeğer (41) isimli şahsın da olduğu grup, gece saatlerinde sahilde bulunan bir mekanda yemek yedi. Ardından gruptakiler arasında henüz bilinmeyen bir sebeple otoparkta kavga çıktı. Çıkan kavganın ardından Selim Erdeğer ve diğer iki kişi mekan önünde tartıştı. Tartışma yol kenarında yumruklu kavgaya dönüştü.


ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER


Kafasına ve vücuduna aldığı darbelerle ağır yaralanan Erdeğer, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken olayın ardından İstanbul polisi, kavgaya karışan Cezayir G., Ahmet Ç., Doğuş M. ve Taner S.'yi yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı. Önceki akşam polise teslim olan 4 şüpheli Gayrettepe cinayet büro ekiplerince yapılan işlemlerinin ardından öğlen saatlerinde adliyeye sevk edildiler.


ÇOK YÖNLÜ SORUŞTURMA BAŞLATILDI 


Şüphelilerden Cezayir G. tutuklanırken, diğer üç şüpheli ise şerbest bırakıldı. Şüphelilerden Ahmet Ç.'nin olaydan bir gece önce Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap akay'ın bardağına kurşun bıraktığı iddia edildi. Belediye Başkanı Akay, Tokoçin Restaurant'ta masasındaki bardağa bırakılan kurşunlu mesaja ilişkin Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı'na ifade verirken, Tokoçin Restaurant'ın güvenlik kamerası kayıtlarının tutulduğu cihaza polis tarafından el konularak kriminale gönderildi. Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Çerkezköy’de yaşanan rant ve mafyavari olaya ilişkin çok yönlü soruşturma başlattı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10