"Vatandaşların ulaşım konforunu artırmayı hedefliyoruz"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Marmaraereğlisi ile Yakuplu Mahallesi arasındaki beton yol 1'inci etap çalışmalarını tamamlayarak hizmete sundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Teki

Tekirdağ 16.07.2021 17:35:00 0

Büyükşehir Belediyesi, il genelinde vatandaşların rahat ve konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlamak amacıyla yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

 

BİRİNCİ ETAP TAMAMLANDI

 

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, 2021 yılı faaliyet programı kapsamında Marmaraereğlisi ile Yakuplu Mahallesi arasındaki 6 bin 200 metre uzunluğunda ve 7,5 metre genişliğindeki yolda başlatılan SSB Beton yol serim çalışmalarının 1’inci etabı tamamlandı.

 

“YOL ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

 

Başkan Albayrak, “Tekirdağ il genelinde; yolların kalitesi ile birlikte vatandaşların ulaşım konforunu artırmayı hedefliyoruz. Kent merkezlerinden kırsal mahallelere kadar Tekirdağ il genelinde tüm vatandaşlarımızın ulaşım kalitesini artırmak ve trafik konforunu sağlamak adına belirli bir program dahilinde devam ettirdiğimiz yol çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımız kapsamında Yakuplu Marmaraereğlisi arasında tamamladığımız 1’inci etap beton yollarımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10