Masal Park'ta çalışmalar sürüyor

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına başlanılan ve kasım ayına kadar bitmesi planlanan Masal Park'ta çalışmalar sürüyor. Belediye Başkanı Ahmet Sar?

Çorlu 16.07.2021 17:46:00 0
Masal Park

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, bölgede fark yaratacak olan projenin aynı zamanda Çorlu'ya önemli sayıda ziyaretçi çekeceğini kaydetti.

 

“ÖNEMLİ BİR KISMI TAMAMLANDI”

 

“Masal Park'ta tesviye çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı” diyen Başkan Sarıkurt, "Masal Park projemizde kısa sürede önemli yol kat ettik. İlk günün ardından bugün geldiğimiz noktada tesviye çalışmalarıyla birlikte havuz, kafe, yürüyüş yolları, otopark alanı, istinat duvarı temel ve inşaat çalışmalarımızın önemli bir kısmı tamamlandı” ifadelerini kullandı.

 

“KENTİMİZE DEĞER KATACAK”

 

“Ekiplerimiz park alanında yürüttüğü çalışmalar ile birlikte parkımızın genel görünümü de ortaya çıkmış durumda” diye Başkan Sarıkurt, “Bölgemizin ilk ve tek tema parkı olacak Masal Park, 21 dönümlük devasa alanı ile büyüklük açısından da önemli bir yapı. Yerli ve yabancı masal kahramanları ve çizgi film karakterlerinin yanı sıra oyun gruplarının, yürüyüş ve bisiklet yollarının, kafe ve dinlenme alanlarının yer alacağı parkımızda çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Masal Park projemiz hepimizin gurur duyacağı bir buluşma adresi olacak. Gölbaşı Gençlik Parkı'nın hemen yanı başında yer alan parkımız, kentimize değer katacak” şeklinde konuştu.

 

Haber / Yunus BÜYÜKKABAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10