Yazı ve Çiftçi ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy siyasetinin renkli simalarında Ak Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı ve Ak Parti meclis üyesi Sait Yazı'nın oğlu Mevlüt Yazı kendi gibi doktor olan İrem Büşra Çiftçi ile hayat?

Çerkezköy 25.07.2021 16:30:00 0
Yazı ve Çiftçi ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy siyaset ve ticaretinden yüzlerce davetlinin katıldığı düğüne Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, CHP’li, AK Partili Meclis üyelerinin yanı sıra STK temsilcileri katıldı. Doktor çiftin nikah şahitliğini AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, Mustafa Ali Şahin ve Talha İnce yaparken, nikah sonrası duayı ile Çerkezköy İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş yaptı.

 

MİSAFİRLERİYLE YAKINDAN İLGİLENDİLER

 

Uzun süren takı töreninin ardından damat Mevlüt Yazı’ya arkadaşları mandal, bulaşık süngeri, bulaşık önlüğü ve eldivenden oluşan seti boynuna takarlarken, geline ise oklava hediye ederek düğüne renkli bir mizansen kattılar. Akşam saat 19.00’da başlayan düğün Çiftçi ve Yazı ailelerinin konuklarını kapıda karşılayıp gelin ve damadın arkadaşlarının halayları eşliğinde ailelerin davetlileri kapıya kadar uğurlamasıyla gece saat 24.00’da son buldu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10