İrmet Hospital gazeteciler bayramını unutmadı

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Çerkezköy Özel İrmet Hospital Kurumsal İleşitim ve Pazarlama Uzmanları Kübra Keskin Işık ve Uğur Gürkan Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret etti.

Çerkezköy 26.07.2021 16:24:00 0
İrmet Hospital gazeteciler bayramını unutmadı

Ziyarette, hastane yöneticileri Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi ve gazeteci Şaban Kardeş ve haber merkezi personelinin günlerini kutladı. Gazetecilerin saat kavramı gözetmeksizin yoğun tempoda çalıştıklarını kaydeden İrmet İrmet Hospital Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı Kübra Keskin Işık, “ Kamuoyunu bilgilendirmek ve aydınlatmak adına önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Gazeteciler gününüzü kutluyor. Çalışma hayatlarınızda da başarılı görevler temenni ediyoruz. Haber ailesi çalışanlarına bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

GÜNÜMÜZÜ KUTLADILAR

 

Gazetecilik mesleğinin, özelikle çok büyük fedakarlık isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu kaydeden Uğur Gürkan ise, “ Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler. İrmet Hospital olarak tüm gazetecilerimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın bayramını kutluyoruz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi gazeteci Şaban Kardeş, “Gazeteci bir ülkenin vicdanıdır. Söylenmeyeni söyleyen, yazılmayanı yazan görülemeyeni görebilendir. Bugün bizleri ziyaret eden İrmet Hospital’e teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber/Yunus BÜYÜKKABAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10