Geri Dönüşüm fabrikasında korkutan yangın

Ergene'de hurda kağıt ve plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2,5 saat süren çalışmasıyla kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaların?

Ergene 3.08.2021 17:29:00 0
Geri Dönüşüm fabrikasında korkutan yangın

Önceki gece saat 22.00 sıralarında saat Ergene ilçesinin Marmaracık Mahallesi’nde bulunan hurda kağıt ve plastik geri dönüşüm fabrikasında çıktı. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangında alevler kısa sürede depo bölümünü sararken, tesis çalışanlarının ihbarıyla bölgeye Ergene, Çorlu ile diğer çevre ilçelerden itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, jandarma ekipleri de bölgede güvenlik önlemi aldı.

 

 2,5 SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI


Hurda kağıt ve plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2,5 saat süren çalışmasıyla kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının sürdüğü tesislerin büyük bölümü kullanılamaz hale geldi. Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı olay yerine gelerek, söndürme çalışmalarını takip etti. AFAD ekipleri de tesislerde olası bir kimyasal sızıntı için incelemelerde bulundu.

 

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10