Sporculardan Başkan Akay'a ziyaret

Aralık ayında Tayland'da yapılacak olan Muaythai Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Kızılpınar Geylani Spor Okulu öğrencileri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akayâ€

Çerkezköy 3.08.2021 18:44:00 0
Sporculardan Başkan Akay

Kızılpınar Geylani Spor Okulu Antrenörü Yahya Geylani ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden U-23 48 kilogramda Türkiye Şampiyonu Yusuf Kaya ve Altgenç 48 kilogramda Türkiye Şampiyonu Cihan Doğu hedeflerinin Tayland’da yapılacak olan Muaythai Dünya Şampiyonası’nda madalya kazanmak olduğunu ifade ederek, “ Hedefimiz Çerkezköy’ümüzü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek Dünya Şampiyonası’ndan madalya ile dönmek. Tabi ki hedefimiz altın madalya” dedi.

 

SPORCULARIMIZA GÜVENİYORUM

 

Türkiye Muaythai Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Yusuf Kaya ve Cihan Doğu’dan Tayland’da yapılacak Dünya Şampiyonası’nda altın madalya beklediğini ifade eden Kızılpınar Geylani Spor Okulu Antrenörü Yahya Geylani de “Yusuf ve Cihan Dünya Şampiyonası’na çok sıkı bir şekilde hazırlanıyorlar. İnşallah Tayland’da ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, kürsüye çıkacaklar. Her iki sporcumuza da sonuna kadar güveniyorum” açıklamasında bulundu.

 

  MADDİ VE MANEVİ DESTEK İSTİYORUZ

 

Tayland’da yapılacak olan Muaythai Dünya Şampiyonası’na katılmak için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan destek isteyen Kızılpınar Geylani Spor Okulu Antrenörü Yahya Geylani, “Sizlerin maddi ve manevi destekleri bizleri çok mutlu edecek Başkanım. Sizlerin sporun ve sporcularımızın her daim yanında olduğunu biliyoruz. Bunun için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

  Türkiye Şampiyonu Muaythaici sporcuları tebrik eden ve Dünya Şampiyonası’nda başarılar dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İnşallah Yusuf ve Cihan Tayland’da Çerkezköy’ümüzü, Tekirdağ’ımızı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eder ve madalyalar ile ülkemize dönerler. Kendilerini başarılardan dolayı kutluyor ve Dünya Şampiyonası’nda üstün başarılar diliyorum. Başarılı sporcularımıza elimizden gelen desteği bugüne kadar nasıl verdiysek, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10