CHP'li Yüceer Çorlu'da ziyaretlerde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Çorlu'da ziyaretlerde bulundu. Dr. Yüceer'e ziyaretlerinde Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, CHP Çorlu İlçe BaşkanÄ?

Çorlu 4.08.2021 18:14:00 0
CHP

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, CHP Çorlu İlçe Başkanlığı, Çorlu Ziraat Odası, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi ve Engelsiz Kafe, Çorlu Muhtarlar Derneği, Çorlu Belediye Meclisi, Çorlu 14. Tarımtech Trakya Avrupa Hayvancılık Sanayi ve Gıda Fuarı’nı ziyaret etti.

 

GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİNDE BULUNDU

 

Ziyaretlerine CHP Çorlu İlçe Başkanlığı’ndan başlayan Dr. Yüceer, burada CHP İlçe Başkanı Özgür Ertaş ve CHP İlçe Örgütü ile ülke gündemini değerlendirdi. Yüceer, Çorlu Ziraat Odası ziyaretinde oda başkanı Ali Topuz’la görüşerek, artan gübre, yem ve mazot maliyetleri altında ezilen çiftçilerin sorunlarını görüştü. Yüceer, geçtiğimiz günlerde biçerdöveri yanan Ali Topuz’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

TEBRİK ETTİ

 

Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Tunca ile fikir alışverişinde bulunan Yüceer, Kooperatif seçimlerinde güven tazeleyen Tunca’yı tebrik etti. Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şube Başkanı Canan Naciye Yurdseven ve Engelsiz Kafe’yi ziyaret eden Dr. Yüceer, dernek genel kurulunda yeniden seçilen Yurdseven’i tebrik etti. Engelsiz Kafe’nin Çorlu Belediyesi tarafından yapılarak engelli yurttaşların hizmetine sunulmasından büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Yüceer, engelli yurttaşların her zaman yanında olduklarını kaydetti. Çorlu Muhtarlar Derneği’nden muhtarlarla bir araya gelen Yüceer, muhtarlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Dr. Yüceer daha sonra Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş ile birlikte Çorlu Belediye Meclisi toplantısına katıldı. Dr. Candan Yüceer son olarak Çorlu 14. Tarımtech Trakya Avrupa Hayvancılık Sanayi ve Gıda Fuarı’nı ziyaret etti. Fuarda çiftçiler ve sektörün önde gelenleriyle bir araya gelen Yüceer, fuarın çiftçilere ve firmalara bereket getirmesini diledi. 

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10