Kooperatif Marketlerin 3'üncü şubesi açıldı 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla çiftçilerin ürünlerini uygun fiyatlarla tüketiciye ulaştırmak amacıyla 2017 yılında öncelikli olarak büyükşehirlerde kurulmaya başlanan Ko

Çerkezköy 5.08.2021 11:49:00 0
Kooperatif Marketlerin 3

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketler, büyümeyi sürdürüyor.

 

3’ÜNCÜ ŞUBESİ AÇILDI

 

Üretimde devamlılığı sağlamak, tüketicilerin de kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlere ulaşması açısından denge unsuru olarak kurulan Kooperatif Market, Çerkezköy’de 3’üncü şubesini açtı. İlk şubesi Gazi Osman Paşa Mahallesi Makasçı Sokak üzerinde, 2’nci şubesi Fatih Mahallesi’nde hizmete giren Tarım Kooperatif Marketlerin 3’üncü şubesi de Fevzipaşa Mahallesi Fevzipaşa Caddesi üzerinde açıldı.

 

 

YIL SONUNA KADAR 700 ŞUBE HEDEFİ 

 

Sermayesinin tamamı Türk çiftçilerine ait olan ve çiftçilerin ürünlerini doğrudan tüketiciye ulaştırmayı hedefleyen Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin sayısı yurt genelinde artmaya devam ediyor. Temel hedefi, halkın gereksinim duyduğu ürünlerin piyasaya tedarikini sağlamak olan Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin sayısının yıl sonuna kadar ülke genelinde 700’e yükselmesi amaçlanıyor.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10