Konser parasını çalarak kayıplara karıştı

Çerkezköy'de 30 Ağustos gecesi Haluk Levent konseri için organizatörlüğü üstlenen firmanın sahibinin aracın torpidosundan, sanatçılara verilmek üzere bulundurduğu 35 bin 900 TL para çalındı.

Çerkezköy 2.09.2021 18:24:00 0
Konser parasını çalarak kayıplara karıştı

Akşam saatlerinde sanatçı menajerlerine kalan parayı ödemek için aracının torpidosunu açan firma sahibi, paranın yerinde olmadığını görünce durumu polise bildirdi. Haluk Levent konserinin başlamasına dakikalar kala 35 bin 900 TL paranın kaybolması, organizasyon firmasının sahibini zora soktu. Kısa sürede parayı çalan kişinin organizasyon firmasına ses ve sahne kurulumunda yardım eden Murat Kaya olduğunun anlaşılması üzerine firma sahibi, Kaya’ya ulaşarak parayı geri getirmesini istedi.

 

FİRMA SAHİBİ ŞİKAYETÇİ OLDU

 

Firma sahibi, ‘paranın sanatçının parası olduğunu, geri getirirse davacı olmayacağını’söyleyince,paraylaİstanbul AVM’ye olan borcunu ödediğini, borcu olduğu için o kadar parayı gördüğü anda şeytana uyduğunu, en kısa zamanda parayı bularak getireceğini söyleyen Murat Kaya’nın, “sabaha kadar ayarlayacağım söz. Eniştemden istedim, sabah yollayacağım dedi” demesine rağmen 3 gündür para gelmeyince, polise giderek şüpheli hakkında şikayette bulunan firma sahibi, şüphelinin kendisini çok zor bir durumda bıraktığını kaydederek davacı oldu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10