Aygun: Barbaros liman yolunda da tarihler tutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ-Malkara Ayrımı Barbaros Liman Bağlantı Yolu'na ilişkin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun yanıtlanm

Tekirdağ 15.09.2021 17:01:00 0
Aygun: Barbaros liman yolunda da tarihler tutmadı

Aygun, Barbaros Mahallesi’ndeki limandan Tekirdağ-Malkara yoluna 6.5 kilometrelik bağlantı yolunun halen bitirilmediğini ifade ederek “Müteahhide ödeme yapılarak, ek ödenekle yolun bir an önce tamamlanması sağlanmalıdır. Bu yıl ayrılan 10 bin TL ödenek yetersizdir. Yolu ne zaman tamamlayacaksınız?” diye sorduğunu anımsattı.

 

İŞTE BAKAN’IN YANITI

 

Kendisinin bu önergesine cevap geldiğini kaydeden Aygun, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından gelen yanıtta, projenin bitiş tarihinin açıklanamadığını ifade etti. Aygun bu yanıtla AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’in Haziran 2021 tarihindeki açıklamalarının boşa düştüğünü ifade etti. Yel’in “Karayolları Genel Müdürlüğü ile yaptığım görüşmede Ağustos ayında bu yolun tamamlanacağı bilgisini aldım” açıklaması yaptığını ifade eden Aygun, “Sayın Yel bu açıklaması ile boşa düştü. Ağustos ayının sonuna geldik, yol halen bitmediği gibi konuya ilişkin soru önergeme yanıt geldi. Burada tarih bile veri! Bu yolu da CHP iktidarında bitireceğiz” dedi.

 

Haber/Sevay Sönmez

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10