Çetin: Kapaklı'yı ışıl ışıl yapacağız

Kapaklı Belediyesi tarafından Mithatpaşa Caddesi gerçekleştirilen aydınlatma çalışması ile ışıl ışıl oldu. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Dekoratif aydınlatmalarla şehrimiz

Kapaklı 22.09.2021 16:47:00 0
Çetin: Kapaklı

İlçenin önemli ulaşım güzergahlarından olan Mithatpaşa, Dumlupınar, Yaşar Doğu ve Zengin Caddelerini kapsayan aydınlatma çalışmaları kapsamında Mithatpaşa Caddesi ışıl ışıl bir görünüme kavuşurken, diğer caddelerde de montaj çalışmaları hızla sürüyor.

 

İLÇEMİZİ GÜZELLEŞTİRİYORUZ

 

Dekoratif aydınlatma çalışması ile çehresi ışıl ışıl olan Mithatpaşa Caddesi’nde bir açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Mevlana Camii ile yapımı hızla süren ÇOSB Kapaklı Devlet Hastanemize kadar olan alanda bir taraftan baskı beton kaldırım çalışmaları yapıyoruz, bir taraftan da dekoratif aydınlatma ile Kapaklımızı güzelleştirmeye devam ediyoruz. Pınar Bulvarımızda da uyguladığımız dekoratif aydınlatma çalışması ile hem kentimize estetik kazandırıyor, hem de tasarruflu led lambalarla ülke ekonomisine katkıda bulunuyoruz.” dedi. Dekoratif aydınlatma çalışmalarının Dumlupınar, Yaşar Doğu ve Zengin Caddelerinde de uygulanacağını belirten Başkan Çetin, “Kapaklı’yı ışıl ışıl yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10