Maganda kurşunu 11'inci katta 7 yaşındaki çocuğun odasına saplandı

Çerkezköy'de dün sabah magandaların açtığı ateşte E.K. ve M.K çiftinin evinin çocuk odası camından giren kurşun, iki noktadan sekerek duvara isabet etti. Olay esnasında okula gitmek için hazırlana

Çerkezköy 22.09.2021 16:57:00 0
Maganda kurşunu 11

Çerkezköy’de bir magandanın rastgele ateşlediği silahtan çıkan mermi çekirdeği 11. kattaki bir evin odasına girdi. Olay esnasında kurşunun odada bulunan 7 yaşındaki kız çocuğuna isabet etmemesi olası bir faciayı önledi.

 

POLİS İNCELEME BAŞLATTI

 

Çerkezköy Narin Park Sitesi’nde dün sabah saatlerinde 11’inci kattaki bir dairenin çocuk odasına yorgun mermi isabet etti. Olay sırasında salonda bulunan aile fertleri, çocuklarının okula gitmek için hazırlandığı çocuk odasından cam kırılma sesinin gelmesi üzerine odaya girdiklerinde karşılaştıkları manzara karşısında önce panik oldu, sonra büyük bir şok yaşadı. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edilirken, polis ekipleri evde ve cadde üzerinde uzun süre inceleme yaptı. Cadde üzerindeki işyerlerine ait güvenlik kameralarının görüntülerini de inceleyen polis, insanların hayatını hiçe sayan şehir magandanın bulunması için geniş çaplı çalışma başlattı.

 

AİLE TEPKİ GÖSTERDİ

Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadığını kaydeden anne E.K şehir magandalarına tepki gösterdi. Olayı anlatan anne E.K “ Olay sabah 07:30’la 08.00 arası oldu. Kızım okul kıyafetini giymek için odasına girdi. “baba odamın camı kırıldı” diye ağlayarak babasına söyledi. Eşimde daha sonra polisleri aradı. Çocuğuma bir şey de olabilirdi. Tam da okul kıyafetini giyinirken böyle bir şeyle karşılaşmamız çocuğun da psikolojisini bozdu, ben de neye uğradığımı şaşırdım. Halen de kendimde değilim. İnşallah bulunur, bulunacağını da umuyorum. Polisler inceleme yaptı. Maganda olduğunu düşündüler. Kurşunun yerden yukarı geldiğini ve sektiğini söylediler. Kızım 7 yaşında ve çok küçük. Ona bir şey de olabilirdi ve kendisini Allah korumuş. Bu olay sadece bana değil başka birinin başına da gelebilirdi. Ben bu sorumluların bir an evvel bulunmasını ve hak ettikleri cezayı çekmelerini istiyorum” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10