Belediye'den antrenman sahalarına bakım

Ergene'de sporun her türlüsü ile sporcuları desteklemeyi etkin ve kararlı bir şekilde sürdüren Ergene Belediyesi amatör spor kulüplerinin antrenmanlarını yapacağı sahaların bakımlarını yapmaya,

Ergene 23.09.2021 15:28:00 0
Belediye

Sporun ve sporcunun dostu olan belediyemiz spora desteklerini aralıksız sürdürüyor diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi konumunda yer alan Ergene Velimeşespor 2. Lig’de ilçemizi, ilimizi ve bölgemizi büyük bir onur ve gururla temsil ediyor. Ergene adını Türkiye’nin her şehrinde duyurmaya bölgemizden söz ettirmeye devam ediyoruz. Bir yandan Ergene Velimeşespor ile profesyonel liglerde boy gösterirken diğer yandan da bunu yaparken gençlerimizi, ilçemizin değerlerini de ihmal etmiyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi, sporun her türlüsünü ve tüm sporcularımızı destekliyoruz” dedi.

 

SPOR KULÜPLERİNE DESTEKLERİMİZ SÜRÜYOR

 

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Marmaracık Mahallesi’nde yer alan futbol sahasında gece antrenmanlarının yapılması için aydınlatma sistemine bakım yapıldığını kaydeden ifade eden Yüksel, “İlçemizde bulunan amatör futbol takımlarının Marmaracık Futbol Sahasındaki akşam idmanlarını aydınlık bir ortamda yapabilmeleri için ekiplerimiz çalışıyor. Saha aydınlatmalarının, bakım, onarım, tamir ve tadilatı Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından yapıldı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Spor, bir milletin gençlerinin onu ayakta tutmasını sağlar’. Ergene Belediyesi olarak ilçemizde yer alan 10 amatör spor kulübüne malzeme yardımında bulunduk. Geçen sezon pandemi dolayısıyla ligler oynanmamıştı ancak bu yıl ligler başlayınca kulüplerimize maddi desteğimiz de olacak” diye konuştu.

 

Haber/Yunus BÜYÜKKABAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10