Su borusu patladı; yollar göle döndü

Çerkezköy Belediye meydanında devam eden meydan otoparkı projesi kapsamında ekiplerin kazı yaptığı sırada kepçe şebeke su borusunu patladı. Borudan akan su bazı cadde ve sokakları göle çevirirken, patlay

Çerkezköy 24.09.2021 11:30:00 0
Su borusu patladı; yollar göle döndü

Geçtiğimiz günlerde startı verilen meydan altı otoparkı için çalışmalar devam ederken, Çerkezköy Belediye meydanındaki Edip sokak üzerinde TESKİ ekipleri çalışma yaptığı esnada kepçe ana isale borusunu patlattı. Patlak nedeniyle akan su belediye meydanını başta olmak üzere Atatürk, Öztrak, Malkoçoğlu ve Güveniş caddelerinde su birikintisi oluşturdu. Öte yandan Öztrak Caddesinde yoğunlaşan su nedeniyle bazı sürücüler ilerlemekte zorlandı. Özellikle Edip Sokak üzerinde bulunan esnaf yaşanan patlak nedeniyle zor anlar yaşarken, işyeri sahipleri ve çalışanları suyun iş yerlerine girmemesi için bir dizi önlemler aldı.

EN KISA SÜREDE SU VERİLECEK

Patlağın yaşandığı bölgeye gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ekiplerine talimat verirken, belediye meydanı olası bir sıkıntı yaşanmaması için şeritle kapatıldı. TESKİ ekipleri suyu keserken, suların tahliye edilmesinin ardından boruyu onarmak için çalışma başlattı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ Çalışmalar kapsamında ana isaleden gelen 350’lik asbest boru patladı. Ekiplerimiz çalışmalara başladı. En kısa sürede tamir edilecek ve vatandaşlarımıza su verilecek” dedi.

TESKİ VE BELEDİYE EKİPLERİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Öte yandan muhalefet partisi üyeleri  “ Çerkezköy’e deniz geldi” , “ CHP hızlı davrandı. Kanal Çerkezköy’ü şehrimize kazandırdı. Tebrik ederiz” diyerek su patlak fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak TESKİ ve belediye ekiplerine tepki gösterdi.

 Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10