Çerkezköy'e hareket katan etkinlik

Her yıl 23-30 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Spor Haftası Çerkezköy'de çeşitli etkinlikle kutlandı. 81 ilde eş zamanlı olarak başlayan etkinlikler kapsamında 'Harekette Bende Varım'

Çerkezköy 25.09.2021 18:19:00 0
Çerkezköy

Avrupa Spor Haftası kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından 81 ilde düzenlenen etkinlikler kapsamında Çerkezköy’de de Cumartesi günü ‘Harekette Ben De Varım’ sloganıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi. Çerkezköy Kent Park’ta düzenlenen etkinlikler yürüyüşle başlarken, yürüyüşe Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Çerkezköy Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü ve İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Emrah Baran, Çerkezköy Gençlik Merkezi gönüllüler, sporcular ve vatandaşlar katılım sağladı.

 

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

 

Yürüyüşe katılım sağlayan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, yürüyüşün ardından Kent Park’ta Avrupa Hareketlik Haftası dolasıyla Çerkezköy İlçe Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikleri inceledi.  81 ilde eş zamanlı olarak “Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlıklı Günleri” adı ile “Harekette Bende Varım” sloganıyla başlayan spor etkinlikleri ve gösterilerinin düzenlediği programda karate, voleybol, güreş gibi gösterileri tek tek izleyen Kaymakam Duru, sporcuları tebrik ederek başarılar diledi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10