Vali Yıldırım öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi. Okulun mutfak atölyesi, servis atölyesi, konaklama hizmetleri atölyesi

Tekirdağ 29.09.2021 17:02:00 0
Vali Yıldırım öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi 

Süleymanpaşa’da taşımalı eğitim yapan 13 okulumuza, Tekirdağ Adliyesi’ne ve özel kurum ve kuruluşa döner sermaye işletmesi kapsamında yemek üretimi yapan Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin üretim atölyesini de ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

HİZMET SEKTÖRÜNE ÖNEMLİ KATKILAR SUNACAK

 

Hizmet sektörünün gelişimine ve Türk mutfağının zenginliğine değinen Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, bu okullarda yetişen öğrencilerin hizmet sektörüne önemli katkılar sunacağını ifade etti. Vali Yıldırım daha sonra Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi ziyaret etti. Resim atölyesi, heykel atölyesi, bireysel müzik sınıfları, öğretmenler odası ve derslikleri ziyaret eden Vali Yıldırım, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Vali Yıldırım, öğrencilerimizin ortaya koyduğu eserleri inceleyerek öğrencilerle sanat üzerine sohbetler gerçekleştirdi.

 

SOHBET ETTİ

 

Müzik bölümünde Türk Halk Müziği-Koro dersini ziyaret eden Vali Yıldırım, öğrencilerin ders esnasında seslendirdiği Kars-Azerbaycan yöresine ait ‘’ Baharın Gülşen Çağında’’ isimli türküyü dinledi. Vali Yıldırım, okul ziyaretlerinin ardından Tekirdağ Anadolu Lisesi ile Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin kaldığı Öğrenci Pansiyonu’nu ziyaret etti. Öğrenci yatakhaneleri ve yemekhanesinde incelemelerde bulunan Vali Yıldırım, öğrencilerle ve pansiyonda görev yapan öğretmenlerle sohbet ettikten sonra ziyaretini tamamladı. Vali Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Osman Kılıç, İl Emniyet Müdür V. Cüneyt Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve okul müdürleri eşlik etti.

 

Haber/Fatma Nur VURAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10