Kapaklı'da fuhuş operasyonu

Kapaklı Bahçelievler Mahallesi'nde Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda ikisi kadın toplam üç kişi yakalandı. Operasyonda

Kapaklı 11.10.2021 17:20:00 0
Kapaklı

 

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından Bahçelievler Mahallesinde gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda üç kişi yakalandı.

 

OPERASYON YAPTILAR

 

Polis ekipleri Kapaklı Bahçelievler mahallesinde faaliyet gösteren fuhuş çetesine yönelik çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fizik takip sonucu delilleri toplayan polis, operasyon için düğmeye basıldı. Kiraladıkları evde fuhuş yaptıkları belirlenen Özbekistan uyruklu A.S ile, D.K isimli kadın ve A.A’yı gözaltına aldı. Polislerin evde yaptıkları aramada fuhuş yoluyla kazanılmış bir miktar para ve pazarlık için kullanılan telefonlar ele geçirildi. Operasyonda yakalanan Özbekistan uyruklu A.S işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Tekirdağ Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi. Öte yandan D.K. adlı kadın zanlı ve A.A. isimli şahsın işlemleri devam ediyor.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10