Cem Evi ve Aşevi önümüzdeki yıl tamamlanacak

Ergene'de geçtiğimiz ay temeli atılan Ergene Sosyokültürel Tesis Cem Evi ve Aşevi inşaatının çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Sosyokültürel Tesis Cem Evi ve Aşe

Ergene 13.10.2021 19:25:00 0
Cem Evi ve Aşevi önümüzdeki yıl tamamlanacak

Ergene ilçesi Sağlık Mahallesi’nde yaptırılacak olan Ergene Sosyokültürel Tesis Cem Evi ve Aşevi’nin inşaatı yükseliyor.

 

8 AYDA TAMAMLANACAK

 

Bir ay önce temel atma töreni yapılan Ergene Sosyokültürel Tesis Cem Evi ve Aşevi inşaatı kısa sürede uzun bir yol kat ettiğini kaydeden belediye yetkilileri, “8 ay gibi kısa bir sürede tamamlanacak olan proje bin 780 metrekare inşaat alanına sahip. Bodrum, zemin ve normal kat olmak üzere 3 kattan oluşacak. Zemin katta aşevi, mutfak, gıda deposu, bay-bayan-engelli wc, çok amaçlı salon (sohbet odası), bay - bayan abdesthane bulunacak. Birinci katta ise etkinlik alanı (cem alanı), 2 adet idari oda (1 tanesi dede odası), kütüphane, 2 adet derslik, bodrum katta ise; cenaze yıkama, morg, bay- bayan mescit ve teknik hacimler yer alacak” dedi.

 

“TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR”

 

“Ergene Sosyokültürel Tesis Cem Evi ve Aşevi’nin inşaatı hızlı bir şekilde ilerliyor” diyen Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene halkımıza söz verdiğimiz, yeni dönem projelerimizden biri olan Ergene Sosyokültürel Tesis Cem Evi ve Aşevi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Bu güzel tesisimizi 8 ay gibi kısa bir süre içinde tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

 

“EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

7 yıllık bir özlemi de hayata geçireceklerini kaydeden BaşkanYüksel, “Ergene’de halkımıza her alanda en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. İlçemizde eksik olan bu güzel projemizi de önümüzde ki sene tamamlamış olacağız. Ergene Sosyokültürel Tesis Cem Evi ve Aşevi’nin inşaatında emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10