Koçak: Bakanlıktan yetki belgesi geldi 

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı ve TÜRK-İş Tekirdağ temsilcisi Murat Koçak, yeni yatırımını Kapaklı OSB'de yapan dünya devi elektronik markası Samsung Electronics fabrikasında

Çerkezköy 15.10.2021 17:01:00 0
Koçak: Bakanlıktan yetki belgesi geldi 

Kapaklı OSB’de üretime başlayan SamsungElectronics’te çoğunluğu sağladıklarını ve toplu sözleşme için gerekli yetki belgesinin bakanlıktan geldiğini kaydeden Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı ve TÜRK-İş Tekirdağ Temsilcisi Murat Koçak, Türk Metal, Çerkezköy’deki Samsung’da artık resmen yetkilidir. Uzun süren, ilmek ilmek örülen örgütlenme mücadelesi nihayet Bakanlığın gönderdiği yetki belgesi ile taçlandı. Şimdi yetkiyi, etkiye dönüştürme zamanıdır. Çalışan 700 üyemiz ve emekçilerimiz için toplu sözleşme yapmamız için gerekli yetki belgesi çalışma bakanlığından gelmiştir” dedi.

 

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

 

Koçak, “ Bu süreçte emeği geçen başta Genel Başkanımız liderimiz, önderimiz Pevrul Kavlak’a, genel merkez yöneticilerimize ve tüm Samsung emekçilerine teşekkür ediyoruz. Türk işçi harekatının lideri önderimiz Pevrul Kavlak’ın çizdiği yolda, teşkilatlanma faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Çünkü emekçi kardeşlerimiz biliyoruz ki bir olmak, büyük Türk Metal ailesinin ferdi olmak, sesini daha güçlü duyurmaktır. Çerkezköy Samsung Electronics fabrikasında çalışan emekçi arkadaşlarımıza aramıza hoş geldiniz diyor, teşkilatımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10